Basisschool Dongen, iets voor jou?

Geen reacties op Basisschool Dongen, iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een basisschool voor jouw kinderen omdat je net verhuisd bent of ben je gewoon op zoek naar informatie? Dan is dit artikel iets voor jou! Basisschool Dongen is een school in De Mor, dat is een klein dorpje naast Dongen. Ze verwelkomen natuurlijk alle kinderen. Ze zijn geen enorme school en dat heeft ook zijn voordelen, ze zien elk kind en dat betekent dat jouw kind niet over het hoofd wordt gezien en dus genoeg gaat leren zoals kennis en sociaal. Ook zijn de kleinschalige groepen handiger voor leerkrachten want die kunnen zo sneller iedereen helpen met stof of als er een probleem is buiten de stof om kunnen ze er sneller bij zijn. Persoonlijke begeleiding iets is wat ze erg belangrijk vinden bij basisschool Dongen en ook krijgen de kinderen leerstof op hun eigen niveau zodat ze de plezier erin houden.

Basisschool

Met de tijd mee

Basisschool dongen is een school die graag met de tijd meegaat en is dus een moderne school. Elk kind krijgt van de school een eigen persoonlijke chromebook zolang ze op de school zitten zodat ze al leren omgaan met de technieken en kunnen dus zo sneller de weg vinden in de digitale wereld. Ook spelen kinderen van alle leeftijden samen want dat gebeurt ook buite school wel is en daar zullen ze aan moeten wennen en van leren. Ze spelen op het welbekende schoolplein of op het plein die naast de school ligt onder toezicht.

School laptop