Hoe jij jou kunt ontwikkelen op het gebied van coaching!

Wilt u zich versterken op het gebied van coaching? Zoekt u hiervoor naar een training die u hierbij kan helpen? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. Hier kan u uzelf namelijk meer informeren op het gebied van coaching en de opleidingen die hierop aansluiten. Wanneer u de ambitie heeft om een betere coach te worden is het namelijk verstandig om uzelf hiervoor op te leiden. Er zijn namelijk verschillende opleidingen beschikbaar in dit vakgebied. Zoekt u naar een training die aansluit op ál uw wensen? Dan hoeft u niet ver te zoeken. Lees snel verder om de ideale training gericht op coaching te vinden! 

Wat je eraan hebt 

Een coaching training kan u vele voordelen bieden. Het zit namelijk zo dat veel personen de basisvaardigheden in huis hebben om een capabele coach te zijn. Echter door deel te nemen aan een training gericht op coaching stelt u uzelf in staat om hier een specialist in te worden. U wordt dan namelijk getraind om álle facetten van coaching te beheersen. Hierbij wordt u zowel theoretisch als praktisch opgeleid, waarbij u het beste van beide wereldenkunt ervaren.  

Waar krijg je mee te maken 

U vraagt zich waarschijnlijk af wat u mee zult maken tijdens de black belt lean training. Het antwoord hierop: een hoop dingen! De training is namelijk in verschillende fases opgebouwd. In fase 1 start het programma bij uzelf. Wat motiveert u om als coach te werken? Bent u ervan bewust wat uw competenties zijn? Bent u in staat om hier helder op te reflecteren? In welke mate bent u zich ervan bewust wat uw drijfveren, kwaliteiten en ontwikkelpunten zijn? Tijdens de training zal hier intensief op worden gefocust, na de training moet u namelijk in staat zijn om uw cliënten te coachen op dezelfde vragen. Een beter inzicht in uzelf helpt namelijk bij het creëren van een beter inzicht in een ander.