Snel en gemakkelijk gratis gitaar leren spelen

Onlangs heb ik gratis gitaar leren spelen bij de Online Muziekacademie. Al van kinds af aan wou ik graag gitaar spelen. Echter had ik nooit het geduld om alles te leren en verder dan enkele akkoorden ben ik nooit geraakt. Onlangs vond ik mijn oude gitaar weer op de zolder en wou mijn vriendin verrassen met enkele nummers van Eric Clapton, onze favoriete muzikant! Ik had echter geen zin om veel te betalen. Gelukkig vond ik deze website terug waar ik gratis gitaar heb leren spelen.

Duidelijke uitleg

Duidelijke lessen

De lessen waren meteen erg duidelijk om te volgen. Er staat een camera gericht op beide handen van de instructeur zodat je gemakkelijk kunt volgen. Ik plaatste mijn handen regelmatig fout, maar door de video te pauzeren kon ik al snel zien waar ik in de fout ging. Ik heb even contact opgenomen om te vragen of ze wat konden helpen bij het zoeken naar geschikte Clapton nummers voor beginners en ik kreeg hier vrijwel meteen reactie op. Eens ik mijn handen op de juiste positie kon plaatsen, volgden de liedjes elkaar snel op. Mijn vriendin was enorm blij met de verrassing en ik heb haar ten huwelijk gevraagd na het spelen van ‘Wonderful Tonight’. Ik ben enorm blij met de service en kwaliteit van de lessen en zou het letterlijk iedereen kunnen aanraden! Geef het niet op, gitaar leren spelen is echt makkelijker dan je denkt!

Stap voor stap