Wil jij graag een taxi chauffeur worden?

Wil jij graag een taxi chauffeur worden? Hiervoor zal je wel het een en ander moeten doen. Je zal twee rij examens moet afleggen. Dit zijn het theorie examen en het praktijk examen. Het theorie examen zal bestaan uit 28 meerkeuzevragen en 12 overige vragen. Na het maken van dit examen zal men inzage krijgen in hoeveel theoretische kennis jij bezit. Zonder deze kennis zal je namelijk geen praktijk examen kunnen doen en dus ook geen taxipas kunnen krijgen. Daarom is het belangrijk dat je het theorie examen positief afrondt. Hierna zal je in staat worden gesteld om ook het praktijk examen af te leggen. Slaag jij hier ook voor, dan ben je bekwaam genoeg om een goede chauffeur te worden. De rijlessen die je nodig hebt voor het worden van een bekwame chauffeur kun je makkelijk afnemen bij Opleidingscentrum Wesseldijk.

Taxi chauffeur worden

Voordelen van het kiezen van Opleidingscentrum Wesseldijk?

Opleidingscentrum Wesseldijk is een ANWB rijschool. Met deze erkenning weet je zeker dat je de stof zal krijgen welke jij nodig hebt om het praktijk examen vol kennis en zelfvertrouwen af te leggen. Onze lessen worden op dusdanige wijze gegeven zodat elke leerling de leerstof kan beheersen. Wij streven ernaar om onze leerlingen niet alleen de kennis aan te leren welke zij nodig hebben, maar willen ook dat zij vol zelfvertrouwen in eigen kunnen achter het stuur zitten. Wij hebben een hoogslagingspercentage waaruit blijkt dat onze manier van lesgeven erg goed werkt. Wij hebben ook een klanttevredenheidspercentage van 100%. Heb jij een bepaald budget om je aan te houden, maar wil je toch gebruik maken van onze diensten? Geen nood, onze prijzen zijn erg schappelijk. Ook zijn er meerdere pakketten om uit te kiezen. Zo heb je ook een vrije hand in het samenstellen van jouw rij opleiding.

Taxi chauffeur worden